logo_images_0_15676070141742096976

Garantie

De genoemde vraagprijzen in onze advertenties zijn scherpe meeneemprijzen. Voor deze prijs ontvangt u een occasion die voorzien is van minimaal 3 maanden APK en de auto krijgt een poetsbeurt. Al onze occasions ondergaan een inspectie voorafgaand aan de aflevering en alle vloeistoffen worden op niveau gebracht.

Voor een meerprijs van €300,- ontvangt u onze huisgarantie. Deze garantie is geldig op het draaiende gedeelte van de motor en versnellingsbak en heeft een looptijd van 3 maanden.

Voor een meerprijs van €695,- bieden wij u een Bovag afleverpakket aan. Bij deze afleverbeurt wordt de auto voorzien van een onderhoudsbeurt volgens Bovag voorschriften en ontvangt u 6 maanden Bovag garantie.

OPENINGSTIJDEN

Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak!

VERKOOP

Maandag tot Vrijdag: 08.00u tot 17.00u
Zaterdag: 09.00u tot 15.00u

Werkplaats

Maandag tot Vrijdag: 08.00u tot 17.30u
Zaterdag: 09.00u tot 12.00u

CONTACTFORMULIER

ONZE SERVICE
OP EEN

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie.

Financiering

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Autobedrijf van der Knaap in Zeewolde werkt daarom nauw samen Carmeleon.

BEKIJK DETAILS

Garantie

De genoemde vraagprijzen in onze advertenties zijn scherpe meeneemprijzen. Voor deze prijs ontvangt u een occasion die voorzien is van minimaal 3 maanden APK en de auto krijgt een poetsbeurt.

BEKIJK DETAILS
nxt
prev
Morgen Internet - Zorgeloos website