logo_images_0_15676070141742096976
whatsapp_button.png
1

WERKPLAATS

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden. Echter levert dit niet altijd de oorzaak van de storing op.

Apk Keuring

U bent wettelijk verplicht om uw auto APK tijdig te laten keuren. Wij zij RDW erkend keuringsbedrijf en hebben meerdere monteurs die de titel “APK keurmeester” mogen dragen. In onze werkplaats verrichten wij deze APK keuring dan ook graag voor u.

Onderhoud & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij ons kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel, kan er slijtage gaan ontstaan. Dergelijke reparaties zijn kostbaar. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Bij ons adviseren we daarom om jaarlijks een airco-check uit te laten voeren.

Wieluitlijning en bandenservice

Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of 4-seizoenen banden, u kunt bij ons terecht voor advies en aanschaf van de juiste band voor uw auto.

NEEM EEN KIJKJE
IN ONZE ZAAK

Kom gerust langs bij Autobedrijf van der Knaap of bel vrijblijvend. De koffie staat klaar.

AANBOD

Ons aanbod bestaat uit diverse betrouwbare occasions en merken.

BEKIJK HET AANBOD
Morgen Internet - Zorgeloos website